Embedded youtube vids

Discussion in 'Tech Support' started by bigred460, Feb 3, 2017.

  1. bigred460

    bigred460 NES Member

    Joined:
    Mar 13, 2013
    Messages:
    243
    Likes Received:
    36
    Location:
    Western Mass
    A couple of days ago I stopped being able to view embedded youtube vids, it's just a black box.
    If I visit other sites and forums I can still view them, it's only on NES that I am having a problem.
    Any help would be appreciated. Thank you.
     

  2. new guy

    new guy NES Member

    Joined:
    Dec 7, 2009
    Messages:
    14,888
    Likes Received:
    3,388
    Same here, as of today actually.
     
  3. yanici

    yanici NES Member

    Joined:
    Nov 9, 2008
    Messages:
    10,561
    Likes Received:
    1,620
    Location:
    N/W of Boston
    Same here.

    Actually I get black boxes on Twitter also with words "This media cannot be played." May be a different problem though.
     
  4. Quiggy

    Quiggy NES Member

    Joined:
    Sep 5, 2012
    Messages:
    209
    Likes Received:
    41
    Location:
    Central Mass
    I'm getting this too, however, only with IE11. Embeds show and play fine with Windows Edge.
     
  5. EC1

    EC1 NES Member

    Joined:
    Sep 19, 2007
    Messages:
    5,690
    Likes Received:
    416
    Location:
    Somewhere
    I find most that will not play on IE will play on Chrome.
     
  6. JuergenG

    JuergenG NES Member

    Joined:
    Oct 22, 2005
    Messages:
    7,234
    Likes Received:
    918
    Location:
    3,660 miles East of Beantown
    Getting the black box in some posts, too.
     
  7. yanici

    yanici NES Member

    Joined:
    Nov 9, 2008
    Messages:
    10,561
    Likes Received:
    1,620
    Location:
    N/W of Boston
    I'm on IE-11, Windows 7, and don't use Chrome. Don't want Edge and Win 10 so I guess I'll have to live with black boxes unless a fix comes along.
     
  8. FPrice

    FPrice Retired Zoomie NES Member

    Joined:
    Apr 29, 2005
    Messages:
    16,677
    Likes Received:
    1,412
    Location:
    Western Mass
    I have tried Chrome and find that it solves this problem plus another similar problem in viewing pictures on the Smith-Wessonforum.

    A Microsoft decision to censor subjects it does not like? Wish I had a better working theory.
     
  9. cockpitbob

    cockpitbob NES Member

    Joined:
    Sep 11, 2008
    Messages:
    10,114
    Likes Received:
    1,704
    Location:
    North of Boston
    I can't see them on IE but they are OK on Firefox and my phone's Chrome
     
  10. Sterg

    Sterg NES Member

    Joined:
    Jun 13, 2012
    Messages:
    1,421
    Likes Received:
    112
    Location:
    Blackstone Valley
    I was having problems until I installed the latest iOS. For some reason it didn't notify me and I had to check to see if there was a fix. Videos got better, but once in a while it's still glitches.
     
  11. TOY539

    TOY539 NES Member

    Joined:
    Feb 29, 2012
    Messages:
    2,956
    Likes Received:
    348
    Location:
    Greenfield
    Same here. Thought it was just me.
     

Share This Page