Site problems?????

Chevy 2 65

NES Member
Rating - 0%
0   0   0
Joined
Dec 29, 2013
Messages
20,277
Likes
15,431
Location
Jambi
[h=1]Reboot[smile]


Error
520 Ray ID: 27ef5886a2fc0ef7 • 2016-03-05 17:39:14 UTC[/h][h=2]Web server is returning an unknown error[/h]
 
Rating - 100%
1   0   0
Joined
Nov 8, 2005
Messages
29,248
Likes
7,756
Same here. Been a couple days now, too, maybe. Not sure, I had surgery last Wednesday, and have not been my chipper self since. Starting to wake up a bit today.
 

the_shootist

Banned
Rating - 100%
21   0   0
Joined
May 9, 2008
Messages
10,110
Likes
1,590
Location
Nowhere near Mass!
NES site issues????

Anyone having any? It seems like the site is has slow response time and sometimes times out. Is it just me? Does anyone know if there was their maintenance planned for today?
 

sHORTY

Staff Member
Administrator
Moderator
NES Member
Rating - 0%
0   0   0
Joined
Aug 29, 2005
Messages
1,705
Likes
636
Location
Chicago
Our datacenter is experiencing a large DDoS attack at the moment - they are working to mitigate it, but there are some lingering issues.
 

Fixxah

NES Member
Rating - 100%
42   0   0
Joined
May 1, 2008
Messages
35,316
Likes
17,733
Location
Here.
What is with the popup that asks if I want the forum app to view the site?
Every page starts with that crap. I already use forum bummer and can't stand taptalk. How do I stop the bs?

Sorry about the hijack.
 
Rating - 100%
14   0   0
Joined
Jul 11, 2012
Messages
999
Likes
159
I had a post earlier that went to an error page instead of posting, but apparently it actually did post because it's in the thread when I checked after.
 
Top Bottom